browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Byt drinkarna till vin

Sommaren är över, och lika så det eviga festandet som kommer med drinkar och härligheter när v ärmen är på besök. Men det gör väl inte så mycket egentligen? Det är faktiskt ganska härligt när hösten kommer och byter av sommaren, så att vi Svenskar får kurera oss och avnjuta lite lugn och ro i vårt mörka land. Självklart betyder inte hösten att det ska vara slut på festandet, och att man ska hålla sig inne och kolla på film varje kväll. Men däremot festar vi annorlunda till hösten, och vi gör det mer avspänt. Istället för att beställa en Cosmoplitan väljer nog de flesta hellre ett glas rött. Och det är ju intressant det där, när man beställer vin på krogen. För det är ju inte riktigt samma sak som när man handlar det på systembolaget, och är man inte den mest kunniga vad gäller vin så är det lätt att bara tack och ta emot när det serveras. Det ska man inte göra, utan det är bättre att läsa på lite om vin, så att man vet vad man betalar för när man är på krogen. Om du är intresserad av att lära dig mer om just vin, både vitt som rött, rekomenderas denna sida: http://www.vingruppen.se/Wineagency, där finns mängder att läsa. Förövrigt ska du inte känna dig ensam om du är lite rädd för att beställa vin på krogen, det är faktiskt många som känner likadant. Kolla bara hur denna artikel från Svenska dagbladet inleds:

Är du skraj för att beställa vin på restaurang? Frågan är befogad då jag vet att många har en rädsla. Men var lugn – du kan få hjälp av denna krönika.