browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Invig köket med en drinkkväll

Ska man lyckas med en bra drink så gäller det att ha bra ingredienser och en härlig stämning med härliga människor. Men det gäller att trivas på stället man är på. Så, att bjuda in till helkväll med drinkar för att inviga det nya köket är ingen dum idé. Har du en fin diskbänk från Stala gäller det att inviga den stort! Bjud in till fest och strukturera väl så kommer allt att flyta på och ni kommer få fina drinkar att smutta på.

Drinkkvällen

Att köpa alkohol är inte det billigaste. Men, oroa inte. Det finns bra trick att ta till.

  • Välj ut fem spännande drinkar som du vet kommer gå hem hos gästerna. Tänk på att få med både söta och syrliga drinkar.
  • Skriv ner ingredienserna och sedan vilka spritsorter, och hur mycket, som behövs köpas. När du vet alla som kommer så be var och en ta med sig en flaska som du väljer ut.
  • Till kvällen kan du även bjuda på passande tilltugg som snittar för att

Beroende på vad det är för fest kan man lägga till hur mycket extra händelser under kvällen. Varför inte köpa upp dig på massor av små champagneflaskor som ni sedan kan vaska? Här handlar det om att gå ifrån vad som man bör göra och leva lite dekadent. Varför inte nån gång gå ifrån samhällets normer och ha en kväll som ni kanske aldrig mer kommer ha? Pröva? Även om det inte blir en succé så kommer du ändå vakna upp med ett vackert nyrenoverat kök.